Kérem várjon!
2018. április 23., hétfő, ma Béla napja van - Online: 8 fő - Ma összesen: 20 fő - Tegnap összesen: 107 fő - Összesen: 225691 fő
Adó 1%
EUB utasbiztosítás
Impresszum
A honlap fenntartója: Karuna Életmód-váltó Alapítvány
Levelezési cím: 1041 Budapest, Rózsa út 71.
Személyesen, iroda: 1046 Budapest, Szent László tér 7. (Mantra Buddha Center)
Adószám: 18129205-1-41
OTP Bank: 11704007-20241797
IBAN: HU89 1170 4007 2024 1797 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB
E-mail cím info@adomanyvonal.com
  karuna@karuna.hu
Adatkezelési
nyilvántartási szám:
NAIH-70305/2013.

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Karuna Életmód-váltó Alapítvány kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Karuna Életmód-váltó Alapítvány tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Karuna Életmód-váltó Alapítvány weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Karuna Életmód-váltó Alapítvány jogosult.

A Karuna Életmód-váltó Alapítvány előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Karuna Életmód-váltó Alapítvány azonban beleegyezik abba, hogy saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Karuna Életmód-váltó Alapítvány weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Karuna Életmód-váltó Alapítvány. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért ha jogszabály másként nem rendelkezik a Karuna Életmód-váltó Alapítvány semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Karuna Életmód-váltó Alapítvány fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Karuna Életmód-váltó Alapítvány nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Karuna Életmód-váltó Alapítvány kifejezetten kizárja.

A Karuna Életmód-váltó Alapítvány nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Karuna Életmód-váltó Alapítvány weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A Karuna Életmód-váltó Alapítvány egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.